MT Thunder City Seven Fehér Bukósisak

13 250 Ft

MT City Seven nyitott kivitelű bukósisak.

1 készleten

Cikkszám: RM-374 Kategória:

Leírás

MT Thunder City Seven Fehér Bukósisak

– ABS héjszerkezet

– 2 méretű héj: 1 méret=XS-S és 2 méret=M-XL

– Ergonomikus héjforma

– Plexi GE Lexan-ból készüt (General Electrics szabadalom)

– Gyorszáras

– Elől 2 bemeneti- és hátul 2 kimeneti szellőzőnyílás matt ezüst kivitelben

– Belseje kivehető és mosható, antiallergén anyagból, esztétikus kidolgozás

Ár: 13 250 FT

Fontos:

Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!

– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!

Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Az MT bukósisak termékcsaládja a megfelelő komfort mellett mindig a maximális védelemre törekszik! Emellett trendkövető formavilágának köszönhetően mára az MT bukósisak márka a szakma piacvezetői közt szerepel! Kereskedelmünkben bukósisakok mellett további motoros ruházat, protektorok, motoros kesztyűk illetve kiegészítők széles választéka található!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu