MT Ventus Matt Fekete Nyitott Bukósisak

12 600 Ft

MT Ventus Fekete Nyitott Bukósisak

1 készleten

Cikkszám: RM-383 Kategória:

Leírás

MT Ventus Fekete Nyitott Bukósisak

– Polikarbonátból

– Aerodinamikus héjforma

– Gyorszáras

– Több sűrűségű EPS,

– ECE/ONU 22.05.J, DOT

– Karcálló és 2,2 mm vastagságú plexi

– Könnyű a plexilevétel

– Legtöbb robogó ülése alá befér

Ár: 12 600 FT

Fontos:

Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!

– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!

Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Az MT bukósisak termékcsaládja a megfelelő komfort mellett mindig a maximális védelemre törekszik! Emellett trendkövető formavilágának köszönhetően mára az MT bukósisak márka a szakma piacvezetői közt szerepel! Kereskedelmünkben bukósisakok mellett további motoros ruházat, protektorok, motoros kesztyűk illetve kiegészítők széles választéka található!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu