Lofty 6 City 20″ /24V Összecsukható Elektromos Kerékpár

184 000 Ft

Lofty 6 City 20″ kerékmérettel rendelkező összecsukható Elektromos Kerékpár. Kis önsúly, camping jellegű kivitel. Tökéletes választás a hétköznapi közlekedésen túl hobbi célra is hiszen összecsukva egy autó csomagtartójába is elhelyezhető.

Cikkszám: RM-504 Kategória:

Leírás

Lofty 6 City 20″ /24V Összecsukható Elektromos Kerékpár

Kerékméret: 20”

Szabvány: CE

Motor Típus: kefe nélküli

Motorteljesítmény: 250W

Max. Sebesség: 25km/h

Hatótávolság: 30-40 km

Terhelhetőség: 80 kg

Első fék: V fékes

Hátsó fék: Dob fékes

Akkumulátor kapacitás: 12ah

Akkumulátor típus: Ólom-sav akkumulátor

Akkumulátor töltési ideje: 5-7 óra

Akkumulátor feszültség: 12V 2 db

Önsúly: 20kg

 

Ár: 184 000 FT

(+beüzemelési költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lofty 6 City 20″ /24V Összecsukható Elektromos Kerékpár” értékelése elsőként