REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Modeka Flagstaff 3 rétegű 12 nyitható szellőzővel

49 990Ft

MODEKA Flagstaff 3 rétegű 12 nyitható szellőzővel

Modeka Flagstaff 3 rétegű 12 nyitható szellőzővel

A Motorrad News nemzetközi magazin összehasonlító tesztjének kiemelkedő terméke!
Motorrad News: „Ez egy kiváló csomag! A kivehető béléseknek és a nyitható szellőzőknek köszönhetően minden időjárási körülményben megállja a helyét! „

A kabát külső része nem csak a 12 nyitható AIRVENT szellőzőkön keresztül szellőzik, hanem az anyagösszetételének köszönhetően a külső rész teljes felületén. A nyári napokon így a hosszú túrákon és a rövidebb utakon egyaránt komfortos viselet.
A külső rész alatt kicipzározható szél és esőzáró Hitex membrán akadályozza meg az eső és a szél bejutását . Fontos kihangsúlyozni hogy a Hitex membrán azokon a napokon is hasznos lehet, amikor tudjuk hogy hajnalban indulunk, vagy késő este érünk haza és a kabát külső része így esetleg már hűvös lenne. Ilyenkor becipzározhatjuk ezt a középső szél és esőzáró lélegző membrán részt így nem fogunk fázni. A membránt egyszerű mozdulattal ki lehet venni a kabátból és a visszahelyezése is gyorsan könnyen megoldható.
Az igazán hideg időben is tökéletes viselet lehet ez a kabát, hiszen a Hitex membrán alatt a szintén kicipzározható meleg thermo rész bent tartja a testhőt. A több rétegű felépítés minden időjárási körülményre megfelelő választ ad a motorozás közben.

Részletek:
– A kritikus , igénybevett pontokon 1680D erősítés
– Kivehető Hitex®-Z-Liner-Membrán: 100% vízálló, 100% szélálló, lélegző
– Kivehető thermobélés
– Váll, könyök és gerincprotektor
– Fényvisszaverő lapkák
– Airvent szellőző rendszer

Ár: 49 990 FT


Termékbemutató videó

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal ( 36-30-9-451-436 ; 36-66-444-999).

Rekord Mobil Kft. Honlapjai:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu

Cikkszám: RM-637 Kategória: Címkék: ,