REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Úszó kulcstartó (vízen fennmaradó) közepes méretű

1 500Ft

Úszó kulcstartó (vízen fennmaradó) közepes méretű

Úszó kulcstartó (vízen fennmaradó) közepes méretű


Kiváló választás a vízen tartózkodáshoz! Legyen szó Jet Ski -ről, motorcsónakásáról! Amennyiben megtörténik a baj és értéktárgyunk beleesik a vízbe ez a kulcstartó nem engedi lessülyedni.
Indító kulcsokhoz vagy akár kisebb autókulcshoz tökéletes választás!


Ár: 1500 FT

Több mint két évtizedes tapasztalattal vállaljuk csónakmotorok komplett szervizelését, vízre bocsátásának szezonális előkészítését Cégünk saját merülőmedencével rendelkezik ezért az üzembe helyezésnek nincs akadálya! Szervizzel kapcsolatos információkért érdeklődjön bátran!
Cégünk hajózási profilja több két évtizedre nyúlik vissza! Hajózási cikkeink, hajózási alkatrészeink és kiegészítők teljes választékát (jelentős mennyisége miatt) sajnos nem tudjuk naprakészen weblapjainkon publikálni. Ezért amennyiben nem talál egy hajózási alkatrészt érdeklődjön telefonon! Segítünk! Ha üzletünk Önhöz nem esik túl messze és személyesen érkezne minden esetben érdemes a keresett alkatrész mintáját magával hoznia!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel

Cikkszám: RM-750 Kategória: Címkék: , ,